آموزش جوجه کشی,جوجه کشی مرغ به روش سنتی,جدول دما و رطوبت جوجه کشی,علت مرگ جوجه در دستگاه جوجه کشی,جوجه کشی مرغ خانگی,دانلود کتاب اصول جوجه کشی

دانلود محصول پاورپوینت اصول جوجه کشی با کد فروش ۱۹۷۲۱۰۸


دانلود پاورپوینت با موضوع اصول جوجه کشی، در قالب ppt و در ۲۱ اسلاید، قابل ویرایش، شامل:   دستگاه جوجه کشی شرایط مرغ مادر انتخاب تخم مرغ نطفه دار برای جوجه کشی روش تشخیص تخم مرغ کهنه با تازه شرایط نگه داری تخم مرغ نطفه دار ضد عفونی دستگاه جوجه کشی اطاق جوجه کشی آماده سازی دستگاه شروع جوجه کشی دوره جوجه کشی راه تشخیص تخم بی نطفه وجنین مرده : اختلالات دوران جوجه کشی     بخشی از متن پاورپوینت: دستگاه جوجه کشی :دستگاه جوجه کشی ممکن است گازی ،نفتی ویابرقی باشد.دستگاههای بزرگ تمام اتوماتیک وباظرفیت بالا هستندولی دستگاههای کوچک نیمه اتوماتیک وبا ظرفیت کم می باشند.رطوبت دستگاه توسط آب داخل سینی که درکف دستگاه قرار می گیرد تأمین می شودکه توسط گرمای دستگاه بخار شده ورطوبت لازم فراهم می شود .درهر دستگاه ۵عامل مدنظر است :-۱دما: دمای دستگاه جوجه کشی توسط المنت یا لامپ ویا چراغهای نفتی ویا گازی تأمین می شود.سیستم حرارتی باید طوری باشد که حرارت به تمام دستگاه برسد.اگر قطع طولانی برق رادارید دستگاه دوسوخته برق وگاز یانفت را انتخاب کنید.-۲رطوبت : تأمین رطوبت لازم برای دستگاه مهم است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *