تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

همه چیز در مورد تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی در ادامه خدمتتان عرض می شود

فایل تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی جهت دانلود آماده شده است

مشخصات فایل دانلودی:

عنوان دانلود: تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

دسته بندی: کشاورزی و منابع طبیعی

تگ (نشان):

فایل های مرتبط با موضوع تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

در ادامه از داخل کادر زیر اقدام به دانلود و خرید فایل مذکور نمایید. فروشگاه های موجود معتبر بوده و پس از پرداخت وجه لینک دانلود ارائه خواهد شد. هنگام خرید ایمیل و شماره موبایل خود را جهت پشتیبانی وارد نمایید.

تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

فرمت فایل: ورد – Word  
قابلیت ویرایش
 
تعداد اسلاید : ۲۶ عنوان ارائه : تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی ارائه دهنده : جلیل مهرکی زیر نظر استاد راهنما : جناب آقای دانشجو بهار ۱۳۸۶ مقدمه مقدمه رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود ۲۸% ودارای ph اسیدی در حدود۳/۴ می باشد.۳%-۲% نمک به آن افزوده می شود وبه دو…

f48.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *