مقاله درباره زعفران قاینات

همه چیز در مورد مقاله درباره زعفران قاینات در ادامه خدمتتان عرض می شود

فایل مقاله درباره زعفران قاینات جهت دانلود آماده شده است

مشخصات فایل دانلودی:

عنوان دانلود: مقاله درباره زعفران قاینات

دسته بندی: جغرافیا

تگ (نشان):

فایل های مرتبط با موضوع مقاله درباره زعفران قاینات

در ادامه از داخل کادر زیر اقدام به دانلود و خرید فایل مذکور نمایید. فروشگاه های موجود معتبر بوده و پس از پرداخت وجه لینک دانلود ارائه خواهد شد. هنگام خرید ایمیل و شماره موبایل خود را جهت پشتیبانی وارد نمایید.

مقاله درباره زعفران قاینات

فرمت فایل: ورد- Word  
مرجع فایل – قابل ویرایش ) 
 
تعداد صفحه : ۵۴زعفران قاینات(۱) ترکیبات: مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می‌باشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال می‌باشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل می‌دهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳ـ۱۰ درصد و ترکیبات معدنی…

f48.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *