موضوع دانلود دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ

همه چیز در مورد دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ در ادامه خدمتتان عرض می شود

فایل دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ جهت دانلود آماده شده است

مشخصات فایل دانلودی:

عنوان دانلود: دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ

دسته بندی: فنی و مهندسی

تگ (نشان): بلانچینگ,بلانچینگ چیست,تحقیق بلانچینگ,مثاله درموردبلانچینگ,

فایل های مرتبط با موضوع دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ

در ادامه از داخل کادر زیر اقدام به دانلود و خرید فایل مذکور نمایید. فروشگاه های موجود معتبر بوده و پس از پرداخت وجه لینک دانلود ارائه خواهد شد. هنگام خرید ایمیل و شماره موبایل خود را جهت پشتیبانی وارد نمایید.

دانلودتحقیق درمورد بلانچینگ فرمتword 4صفحه   بلانچینگ چیست؟   اين روش را مي توان پاستوريزاسيون ميوه ها و سبزيها ناميدكه اصولا براي از بين بردن آنزيمهاي طبيعي به كار مي رود . چون انجماد فعاليت آنزيم ها را كاملا متوقف نمي كند ، بلانچينگ را معمولا قبل از يخ زدن سبزي و ميوه انجام مي دهند . همانطور كه در عمل پاستوريزه كردن مقداري از آنزيم ها غير فعال مي شوند ، در بلانچينگ نيز تعدادی از باكتري ها از بين مي روند .  البته بهتر است كلمه پاستوريزاسيون را براي عملياتي كه مخصوص از بين بردن ميكربهاست به كاربرد . نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از : غير فعال كردن آنزيم ها و جلوگيري از تغيير طعم و بو ورنگ از بين بردن تعداد زيادي از ميكروبهاي موجود در سطح محصول تثبيت رنگ بعضي سبزيها مانند هويج شستن و جدا كردن گل و مواد خارجي خارج كردن هواي محبوس در بافت محصول از بين بردن طعم و بوي نا مطبوع خارجي هنگام يخ زدن سبزيها نرم شدن بافت ،كم شدن حجم و آسان كردن بسته بندي در كنسرو كردن اسفناج جدا كردن پوست بادام ، پسته و مغزهاي ديگر         شستن و جدا كردن نمك زيا …

f48.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *