پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

همه چیز در مورد پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی در ادامه خدمتتان عرض می شود

فایل پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی جهت دانلود آماده شده است

مشخصات فایل دانلودی:

عنوان دانلود: پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

دسته بندی: سایر رشته های پزشکی

تگ (نشان): تاثیر دماهای متفاوت نگهداری,ترکیبات موثر در رايحة پنیر

فایل های مرتبط با موضوع پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

در ادامه از داخل کادر زیر اقدام به دانلود و خرید فایل مذکور نمایید. فروشگاه های موجود معتبر بوده و پس از پرداخت وجه لینک دانلود ارائه خواهد شد. هنگام خرید ایمیل و شماره موبایل خود را جهت پشتیبانی وارد نمایید.

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی

پایان نامه با عنوان تاثیر دماهای متفاوت نگهداری برروی ترکیبات موثر در رايحة پنیر UF ایرانی
پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد (M.S) در رشته صنایع غذایی
به تعداد ۹۶ صفحه ورد قابل ویرایش
 
فهرست مطالب
عنوان صفحه
 
فصل اول:۱
کلیات.. ۱
۱-۱- مقدمه. ۲
۱-۲- طرح موضوع. ۲
۱-۳- بیان مسئله. ۳
الف- عوامل موثر بر عطر و طعم پنیر:۴
۱- گلیکولیز. ۴
۲- لیپولیز. ۴
۳- پروتئولیز. ۵
۴- دما۵
۱-۳-۱- تعريف پنير. ۷
۱-۳-۲- منشاء تاريخي پنير. ۷
۱-۳-۳- طبقه بندي واريته‌هاي پنير….

f48.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *